2011. szeptember 9., péntek

Szabi-nem szabi


Valamikor júniusban az unokatesóm felhívott, hogy lenne-e kedvem wellness-leni egy utolsót, mert ő október végén szül, és utána ki tudja meddig nem… szóval mondtam, hogy van.
Egy kalocsai hotelt nézett ki, 3 éjszakáért 30.000 Ft-ot kértek kettőnktől, és ebben van reggeli is. Meg amúgy pofás a szálloda. Ki is kértem a szabimat, hogy tutira legyen idő rá, és aztán kicsit elfelejtettük a dolgot. Hétfőn jutott eszébe a Juditnak, hogy egyikünk sem foglalt szállást. Így egy gyors intézkedés folyamán sikerült 1 héttel későbbre foglalni, ami úgy néz ki, hogy vasárnap dolgozom, hétfőn utazom, szerdán jövök haza, hogy megint dolgozhassak, J de valamit valamiért. ugye?


És, így hogy rám zúdult 7 nap szabadság, ami holnap veszi kezdetés- éjjel 1 órától szombat éjszaka már szabihegyek, szóval az olcsó és költségmentes pihenésé lesz a főszerep.
Kezdésként némi hőlégballon figyelés, majd rengeteg könyv. Némi kerékpár, filmek, sorozatok és zabálás… talán becsúszik 1-2 kocsmás este is… ki tudja.

Szóval az Afrikai fiúról (Ishmael Beah: Gyerekkatona voltam Afrikában, amíg ti játszottatok) szóló könyvet lehet, hogy megpróbálom továbbolvasni, de könnyen elképzelhető, hogy lerakom, visszaadom és alszok rá 2-3 évet.

 

Aztán ott van a kölcsön Vérvád (Ariana Franklin: A cambridge-i vérvád), meg az FMK-s szél árnyéka, na meg a Galaxis (Douglas Adams: Galaxis Útikalauz stopposoknak). Meg legalább egy Dorian Grey vagy a Csodaidők kellenének. 7 nap alatt? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése