2010. június 30., szerda

Megvolt a Premier




Szóval a libri.hu-n olvasgatva a nagyvilág híreit, ráakadtam egy blogbejegyzésre, ami videóval volt tarkítva :) a videón a 3. film szereplőgárdája vonult a vörös szőnyegen, szépen felötözve, mosolyogva, és ö ö ö hasznos információkat csepegtetve a forgatásról.
Megszólaltak természetesen a három gráciák, meg a kevésbé jelentős szereplők is...Eric- szőőőkén-olyan hidrogén hogy csak na!, Angela, Rosalie- mintha lefogyott volna, meg barna is a haj- ha nem írják ki, hogy ő kit játszik, komolyan fel sem ismerem.
Patiszonnak rövid a haja, és Lautnervérfarkinak vakító- még mindig- a fogsora.
Néhány jelenetet mutattak a filmből- ahol Edward- önmagát nem meghazudtolva követi Bellát, félszegen, és kicsit - ez most lehet,h durva, de úgy, mintha nem lenne ki mind a 4 kereke. csak meresztgeti a szemeit, a vállait lefelé szorítja, és tornyosodna ő a Bella fölé, csakhát...
már várom, hogy láthassam a filmet- természetesen szinkron nélkül, kiváncsi vagyok mit hoznak ki a történetből- és az origo.hu-n írtak némely figyelemfelkeltő dolgot, amire kiváncsi vagyok- vajh, tényleg érdemes-e megemlíteni :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése