2011. január 18., kedd

Ahogy a molyok mulatnak...


Hely és idő: Jubileumi molytali (4.) Fehérváron a VOKE- ban. 2011. január hónapban egy verőfényes szombaton napon (vagy milyen is volt az idő?)
Résztvevők:
Sokat, és éppen elegen, bár még fértek volna. Szám szerint: Ha jól számoltam 15+1... ha nem akkor bocsi.
Most is, mint eddig m
indig, kicsiny csapatunk megfelelő vonzerőt jelentett más város molyainak...legyen az Győr Prince miatt, vagy Patricia- honnan is?- Győr, Anglia, vagy Pest... (Juli B.: Anglia Anglia)

Helyszíni szemle: VOKE
- ban:
Összetolt asztalok teli minden földi jóval. Isteni finom pogácsa Csilla által, eszméletlenül jó linzer Dóri jóvoltából. és a köles golyó Andrea szponzorálásával. És ezen kívül minden földi jó, finom teák, forralt bor: Peti bácsi táskájából és Mályváék rezsójától. :)
Pót karácsony, remek könyvekkel, nekem váró listás kivánáglistás szuperség- A csendes amerikai-, valamit 2 jutalom könyv (nekem), sok sok könyvjelző, és eszméletlen vélemény cserék halmaza (mindenkinek). (bár ez utóbbi jócskán fokozódott a Kafkabeatben is- és ez jó! :) - mert ez tényleg j
ó hely ...)

Remek délután és este volt. Azt kell hogy mondjam. És várom a következőt. Ez mindig így van, mert gyerekek, sz
eretek veletek lenni!!!És bírom a molyokat. És legközelebb játsszunk, és Addigra meggyógyulok, és sziporkázóan szellemes, és pirulós leszek, és, és, és... na.majd

Természetesen mindenkinek örültem, és ha nem is említettem volna név szerint a népet, most megteszem:
Eszter: olyan jó, hogy még egy másik helyen is ismerjük egymást, és lehet, hogy legközelebb már szinkronban isszuk a
bort.
Angel: máskor is gyere! és beszélj többet! :) és mondd el, milyen volt az ANglia Anglia könyv.
Zoltán!- Péter! köszönöm a vizet és bort! :) legközelebb te sörözöl, és iszom, még nemtom mit...de majd csak valamit :)
Brigi: Köszi, hogy ott lehetünk barátságos kis könyvtáradban minden hónapban, a VOKE-ban :), és hogy olyan jó kis ötleteid vannak a szponzorálós témakörben :)
Jane Eyre- legközelebb közelebb ülök :), és mindent megosztunk egymással, és megbeszéljük, épp melyik vörös hajú pasiba vagyunk szerelmesek a film vászonról, sorozat szériákból...(aki immúnis a vámpírokra :))
Piciszusz és barátocskája! még szép, hogy jöttök legközelebb is :):)

hirtelen ennyi. Remélem mindenki hasonlóan jól érezte magát, mint én- ahogy Peti bácsi beszámolt, minden úgy volt, és jó volt!


ui.:VÉgre nem Zsófi, hanem Brigi lettem :)

2 megjegyzés: