2011. május 16., hétfő

Péntek és Szombat avagy ideális szabadnapok szingli molyoknak


Szóval a szombat és a péntek.

Címszavakban:

Péntek: Pest, buszon olvasás nuku, a metró meg nagyon zötykölődött (komolyan! Eddig is csinált ilyeneket?). Pesten testvérezés, némi sörfesztiválozás (ott meghallgathattam a nővérem véleményét a kicsi gyerek melletti életről, párkapcsolati összefüggésekről, stb…)

Majd, metró- Kálvinról Deákra, le a Gödörbe, mert Boom-boom koncert készül.(Borlai Gergő, még mindig fenomenálisan dobol, Tátrai Tibi bácsi meg nem lesz már öregebb, de attól még zseniális, és ha az ember nem is kedveli annyira Jamie Wincsit, akkor is örömmel hallgatja, mert ők, így sokan, még kiegészülve Mohai Tomival és Szapival, mindet visznek. ) Ámulatból ki, és be, hogy ilyen az élet, ilyenkor itt az utcán, benn a városban, Fehérvár kispályás, de még hogy mennyire!

Szóval Gödör,

kis aranyos ismerősök, szuper rockzene, még táncoltam is egyszer! Nem csak ráztam a fejem J és jéger, és víz és kellemes bódultság (és bódottá). Aztán haza, mert reggel Molyolás Füreden.

Szombat

Reggel indulás Füredre. Füreden így fehérvári keménymagunk találkozik a pesti szekcióval. És jól megnézzük a Jókai villát, a partot és a parkot. Aztán ez persze nem ennyire kevés, csakhogy annyi minden történt, hogy összeszedni nemigen lehet. Csak az érzés, az a nyugodt, fáradt, kellemes semmittevéses, csodás összhang, az a szabadságos pihenéses lebegés.

A lebegés és

pihentető szabadságolós órák elhúzódhattak volna tovább is, ha nem lettünk volna hullák már a hazafelé indulásra. De előtte még, kiskacsák, vitorlások, kutyák, árnyékkutyák, harmonikás bácsi, velős pirítós, hegedűs és értetlenkedés a vonaton.

Itthon Műhelykert, narancsos sör, és eszméletlenül fáradtság.

Máskor is ilyet, Moly-bébikkel, Molyokkal és Balaton parttal. Mert nekem a Balaton a Riviéra! :) ::) :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése